O nama

MARLEX d.o.o. je tvornica PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla. Tvornica je u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Varaždinu koja posluje od 2003. godine. Zahvaljujući permanentnom ulaganju u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka bilježi vrlo snažan razvoj te je jedna od najboljih i najuspješnijih proizvođača PVC stolarije u Hrvatskoj. Tvrtka posluje na području cijele Hrvatske, a njeni su proizvodi zastupljeni i u zemljama EU. Poslujemo u poslovnom prostoru od 7000 kvadratnih metara, na adresi Kučanska bb.

Partneri

Iz široke ponude PVC profila odabrali smo profil ALUPLAST Kunststoff-Fensrtersysteme, kao renomiranu svjetsku marku sa potvrđenom kvalitetom i drugim po veličini svjetskim proizvođačem PVC profila. Iz palete proizvoda ALUPLAST profila posebno izdvajamo IDEAL 4000 za ulazna vrata, IDEAL 5000 te ID 8000 CLASSIC LINE i ROUND LINE.

IDEAL 4000 je petkomorni sistem s dvije brtve a IDEAL 5000, pet komorni profil sa tri brtve, modernog dizajna dok je IDEAL 8000 novi profil namijenjen za pasivne i niskoenergetske kuće. IDEAL 4000, IDEAL 5000 i IDEAL 8000 su:

  • dugotrajni – otpornost PVC materijala na atmosferilije,
  • smanjuju troškove – vrhunska toplinska izolacija,
  • sigurni – velika komora u području utora za okov,
  • lako održivi – glatke površine,
  • ne zagađuju okoliš –  PVC materijal koji se može reciklirati.

U gotove PVC proizvode ugrađujemo protuprovalne okove MACO,  jednog od vodećih europskih proizvođača čime dajemo na sigurnosti Vašeg doma ili poslovnog prostora.

Kad je u pitanju staklo, ugrađujemo dvoslojna stakla Ug=1,1 W/m2K, te troslojna stakla Ug=0,5 – 0,9 W/m2K a po želji i druge vrste stakla različitih strukltura i oblika.

Proizvodnju PVC stolarije ALU bravarije i IZO stakla vršimo u najmodernijem proizvodnom pogonu. Vodeći smo u Hrvatskoj što se tiče kvalitete strojeva i opreme u proizvodnji prozora od plastičnih masa i aluminija. Proizvodnju smo modernizirali sa novom linijom renomirane europske firme ELUMATEC koja drži apsolutni vrh kvalitete u proizvodnji strojeva za obradu PVC i ALU profila.

U sastavnici naših proizvoda koristimo najkvalitetnije  materijale, dok na svojim skladištima imamo optimalne zalihe robe  koje nam omugućuju da sve Vaše potrebe i narudžbe zadovoljimo u što kraćem  roku. Samim time možemo odgovoriti na svaki izazov i problematiku koja se danas postavlja u zahtjevima moderne arhitekture.

Kvalitetom gotovih proizvoda i usluga, prihvatljivom cijenom, no najviše trudom i zalaganjem svih djelatnika, tvrtka sve više širi svoje poslovanje a time i broj zadovoljnih kupaca. Zato se zadovoljni korisnici naših proizvoda i usluga mogu naći u svim djelovima Hrvatske. Smatramo da širokim spektrom kvalitetnih proizvoda i usluga možemo udovoljiti svim Vašim zahtjevima i potrebama, što je pretpostavka za poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.